Over mij

Wie ben ik

SONY DSC

Mijn naam is Yvonne Stadhouders, werkzaam sinds 1979, vanaf 2009 in gezondheidscentrum Bredero. Naast het werk in de praktijk als oefentherapeut ben ik oprichter en bestuurslid van het Artrose Netwerk. Ik heb twee wetenschappelijke onderzoeken naar de beste behandelmethode voor artrosepatiënten afgerond en gepubliceerd en leid het landelijke artrose netwerk voor oefentherapeuten.

Ik ga voor honderd procent!

Ik ga altijd voor honderd procent resultaat. Cesar oefentherapie kijkt niet alleen naar je klachten, maar naar het functioneren van je hele lijf, de omstandigheden, je bewegen en je functioneren. In de 38 jaar dat ik dit doe, maak ik mensen mee in al hun facetten en dat houdt het ook voor mij interessant. Ik wil altijd een stapje meer zetten omdat ik het belangijk vind om samen met u ervoor te zorgen dat u gewoon weer lekker kunt functioneren en alles uit uw leven kunt halen!

Je bent een mens met vele facetten

Je ziet steeds meer specialisaties op verschillende terreinen. Een goede ontwikkeling, omdat we steeds meer weten van specifieke onderwerpen. Het risico van specialisatie is echter dat je niet meer buiten je eigen werkveld kijkt. Cesar oefentherapie behandelt niet een stukje mens, maar iemand in al zijn facetten. Als je gecompliceerde klachten hebt, of al langer met je klachten rondloopt, is het belangrijk om een totaaloverzicht te hebben om het plaatje compleet te krijgen. Met Cesar oefentherapie behandel ik het geheel en pakken we de oorzaak van uw klacht aan, niet alleen de gevolgen. http://www.vvocm.nl

Gekwalificeerd

Ik heb de opleiding Oefentherapie Cesar in 1978 afgerond en in 2010 aangevuld met de bijbehorende bacheloropleiding. Ik ben aangesloten bij de VvOCM, de landelijke beroepsvereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck.

Ik heb twee wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd naar de beste behandelmethode van artrose.

Daarnaast heb ik vele cursussen gevolgd op diverse vakgebieden, zoals ergonomie, ademtechnieken, chronische pijn, etc..

Logo Plus audit

Pluspraktijk

Mijn praktijk is sinds 2013 een Pluspraktijk. Dat betekent dat ik geaudit ben. U heeft hierbij de garantie dat ik de meest moderne aanpak en nieuwste inzichten inzet bij de behandeling van uw klachten. Zorgverzekeraars waarderen dit en plaatsen Pluspraktijken in de hoogste regionen.

Reacties plaatsen is niet mogelijk.